Våra tjänster


Inga målarjobb är för små eller för stora. Vi har många års erfarenhet av inomhus- och utomhusarbeten i alla format, färger och former - både hos privatpersoner och företag samt inom entreprenad. Vi arbetar över hela vackra Österlen med omnejd. Tveka inte att kontakta oss med dina tankar och idéer för en kostnadsfri offert och förutsättningslös diskussion om just ert projekt. Ni kan fylla i kontaktformuläret här på hemsidan eller maila eller ringa oss direkt såklart!

Inomhus

Anlita oss för att skapa en trivsam inomhusmiljö. Vi kan hjälpa dig med alla delar: spackling och bredspackling, slipning, målning av tak, golv och väggar, snickeridetaljer, tapetsering, dörrar, fönster, lister, foder, möbler, inredning och mycket, mycket mer. Vi är mycket noggranna och vet att nyckeln till ett gott resultat är ett väl utfört underarbete.

Vi ger gärna tips och råd och hjälper er med alla frågor och funderingar. 

Utomhus


Fasadtvättning - kanske räcker det med en tvätt för att få ett nytt hus? Annars utför vi såklart både skrapning och om- samt nymålning av fasader i alla material. Vi börjar med en gemensam besiktning av din utsida och diskuterar fram hur vi på bästa sätt går vidare. Även här är nyckeln till ett lyckat resultat det noggranna underarbetet. Vi har byggnadsställningar och skylifts att tillgå och arbetar alltid med säkra metoder och fallskydd. Du ska känna dig trygg med vårt jobb.

Vi målar såklart även andra utomhusobjekt: balkonger, garage, lekstugor, fönster och dörrar, altaner, staket och murar samt mycket mer. Vad vill du ha målat?